Beste Wensen 2021

Beste Wensen 2021

2020 was – zacht gezegd – een bijzonder jaar, eentje dat we ons nog lang zullen heugen. In het algemeen, maar zeker ook in de golfsport.

Na de golflockdown van het vroege voorjaar volgde een prachtige golfzomer. Omdat vakanties werden geannuleerd of in het binnenland werden gevierd, deden veel golfbanen goede zaken. Nieuwe leden, zomerabonnementen, het vinden van een starttijd was soms een hele opgave.

Waar die golfers vandaan kwamen? Tal van mensen pakten voor het eerst de clubs op. Velen doken hun oude setje op dat al jaren stof stond te happen. En wie voorheen af en toe een rondje speelde, werd zomaar een regelmatig spelende golfer. Het beeld van golf als veilig en gezond tijdverdrijf zorgde voor een aanzuigende werking.

De drukte op de banen in november en december was wat dat betreft hoopvol, maar ook voor januari en februari zeggen we: hou vol, ga door, en sla ook in de donkere maanden af en toe een balletje. Door, als de situatie het weer toelaat, een korte golfvakantie te boeken, een rondje van negen holes te spelen, of op de overdekte drivingrange of zelfs indoor te werken aan je spel. En heb bovenal plezier.

Blijf gezond. Blijf golfen. Zien we je morgen op de drivingrange?

Golfschool Geldrop wenst je een gezond en gelukkig 2021